Wie zijn wij?

Agriland is een naamloze vennootschap, opgericht in 1985. Als landbouwbedrijf gespecialiseerd in landbouwactiviteiten, richt zij zich zowel tot landbouwers- eigenaars die de rentabiliteit van hun uitbating wensen te verbeteren als tot de landeigenaars om hun investering of landbouweigendom te beheren.

Het doel van Agriland, als landbouwer is niet uitsluitend een financiële optimalisatie te verzekeren, maar ook de band tussen de eigenaar, zijn land en de landbouwwereld te versterken. Agriland ondersteunt de vergroening, de lokale werkgelegenheid en vertegenwoordigt klanten bij de overheid. Dit alles wordt op een maatschappelijk verantwoorde wijze uitgevoerd. In haar hoedanigheid van landbouwer, heeft Agriland een uitgebreid aanbod aan verschillende diensten ontwikkeld. Deze diensten omvatten de ganse cyclus gaande van productie tot het verhandelen van verschillende landbouwproducten, van een grondige analyse van het land in kwestie tot een volledig administratief beheer. Ook het opmaken van een financieel plan en de optimalisatie van de landbouwactiviteiten behoren tot de mogelijkheden.

Agriland is actief vertegenwoordigd in talrijke belgische en buitenlandse verenigingen. In België is zij lid van Landelijk Vlaanderen, Vereniging van Bos, Land-en Natuureigenaars et de N.T.F Propriétaires Ruraux de Wallonie. Zij is ook lid van Friends of the Countryside en bijgevolg lid van de European Landowner’s Organisation.

Mede door dit lidmaatschap en haar uitgebreid netwerk, kan AGRILAND de belangen van haar klanten ten opzichte van de bevoegde autoriteiten behartigen en iedereen sensibiliseren voor de problematiek die hen aanbelangt. Bij AGRILAND is men met name bezig met de nieuwigheden betreffende het Eigendomsrecht en de ontwikkelingen van het Gemeeschappelijk Landbouwbeleid.

Agriland is eveneens actief als makelaar en is een gespecialiseerde partner voor onderhandelingen in aan- en verkoop van landbouwgronden, dit zowel in België als in Frankrijk.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren