Agriland, uw landbouwer

propriétaires agricoles

Uw landbouwgronden worden op een andere wijze bewerkt

AGRILAND biedt aan…

Een aangepaste exploitatie die aan al uw verwachtingen en wensen kan voldoen.

AGRILAND, als landbouwer beheert voor rekening van haar klanten talrijke landbouweigendommen.

AGRILAND beschikt over de competenties en het talent om landbouwgronden zo goed mogelijk te beheren. De toenemende reglementeringen en al haar administratieve taken(mestbank, natuurbeheer, verzamelaanvraag, mei-verklaring, FAVV enz…) worden door AGRILAND nauwkeurig opgevolgd.

Haar sterkte is haar aanpassingsvermogen in het toepassen van nieuwe mogelijkheden zoals agrarisch natuurbeheer (beheersovereenkomsten). Haar actie is steeds afgestemd op elk specifiek project.

De verschillende diensten die zij kan aanbieden:

Een gepersonaliseerde dienstverlening en een aangepast inkomen
De verschillende diensten die aangeboden zijn, kunnen aan de verwachtingen van alle landeigenaars en landinvesteerders voldoen. Na een grondige audit en een overleg met de eigenaar om de te bereiken doelstelling te bepalen, kan AGRILAND, als landbouwer, een gepersonaliseerde dienst aanbieden.

Combineren van landbouwproductie en zorg voor natuur en milieu

AGRILAND, als landbouwer, helpt de eigenaar om een evenwicht te vinden tussen landbouw en natuur. Zij streeft ernaar een maatschappelijk verantwoord landbouwbeleid toe te passen, in reorganisatie van het milieu en de ecologische structuur in landbouweigendommen (hagen herplanten, vijvers aanleggen, perceelsrandbeheer, erosieproblematiek, beheren van weilanden en wildakkers).

In navolging hiervan, wordt er een duurzame en gerationaliseerde landbouw met milieu- maatregelen toegepast, rekening houdend met de ligging van de percelen en de vereisten van het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid.

De prijs “Interbrew - Baillet Latour” betreffende milieu werd toegekend aan een domein dat door AGRILAND werd heringericht

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren